De Ierse professor Dolores Cahill van University College Dublin waarschuwde enkele dagen geleden in de Hello Irlandia Show voor de risico’s die coronavaccins met zich meebrengen. “Coronavirussen zijn RNA-virussen en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een vaccin tegen RNA-virussen goedgekeurd.”

Professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen. Zo was er een instituut in Groot-Brittannië dat moest sluiten omdat het er niet in slaagde een vaccin te maken tegen het coronavirus of verkoudheid en goedgekeurd te krijgen.

Over de reden waarom zo’n vaccin nooit goedgekeurd is, zei Cahill:

“Deze vaccins lokken een immuunreactie uit die ervoor zorgt dat mensen die het vaccin krijgen heel ziek worden of sterven.”

Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de coronavaccins niet goedgekeurd werden.

Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht dat veel mensen die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zullen sterven.

Ze zei dat een coronavaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente – als het wordt geconfronteerd met het echte coronavirus – als gevolg van het vaccin nog veel heftiger kan reageren, door een cytokinestorm.

“Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”

En ze besloot:

“Ik zou het vaccin niet nemen.”

Diverse proefpersonen reeds overleden

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft dinsdag toegegeven dat twee proefpersonen die deelnamen aan het onderzoek naar het coronavaccin van Pfizer zijn overleden. Eén van hen leed aan immuundeficiëntie, schrijft The Jerusalem Post op basis van gegevens die eerder zijn vrijgegeven.

De FDA waarschuwde verder dat patiënten na de tweede dosis vaak last krijgen van ‘ernstige bijwerkingen’. Onlangs bleek dat in de Verenigde Staten ook een proefpersoon voor het vaccin van Moderna was overleden, kort na het ontvangen van de tweede dosis. Het ging om een priester uit Philadelphia.

In Groot-Brittannië werden twee patiënten ernstig ziek tijdens de vaccintesten van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Die claimden later dat de ziektes niets te maken hadden met het onderzoek.

In Brazilië werd het onderzoek naar het experimentele coronavaccin van Sinovac korte tijd stilgelegd nadat een proefpersoon was gestorven.