plandemie

Na WHO, nu President Europese Commissie Von der Leyen: “Tijd om na te denken over verplichte vaccinatie”

Nadat de Uitvoerend Directeur van de WHO voor Europa vorige week reeds zei dat het “tijd is om verplichte vaccinatie te overwegen”, heeft nu ook de President van de Europese Commissie Ursula von der Leyen de landen binnen de EU opgeroepen om “na te denken” over verplichte experimentele Covid-vaccinatie.

Op een nieuwsconferentie zei de bazin van de EU dat lidstaten zich “zouden moeten bewegen richting verplichte vaccinatie” om de zogenaamde verspreiding van nieuwe “gevallen” en een verdere stijging in “besmettingen” door de opkomst van zogenaamde “nieuwe varianten” te helpen voorkomen. Ze sprak over de “nood voor een gemeenschappelijke benadering” van de vermeende pandemie binnen de EU.

Bron: RT

1 reactie

 1. BDW 18 december 2010: De gave van intelligentie is net zoals de gave van zang een geschenk van de Goddelijke Wereld. En het is juist omdat het geschenken zijn van God dat zij het doelwit zijn van satan, de boze. Het is onder zijn invloed dat er met de technologie geknoeid wordt om te vernietigen en om verwoesting te veroorzaken in de wereld. Hoe lacht hij als hij oorlogen ziet uitbarsten en de technologie gebruikt wordt om te spioneren of te doden. Hoe lacht hij opnieuw wanneer de technologie van de geneesmiddelen gebruikt wordt niet enkel om te doden maar ook om het doden te rechtvaardigen. Al deze angstaanjagende misdaden tegen de menselijkheid, mogelijk gemaakt door de technologie, worden verborgen achter de façade van zogenaamde verdraagzaamheid.

  BDW 20 december 2010
  De Grote Beproeving, die zolang geleden al werd voorzegd, zal nu ontvouwd worden voor de ogen van een ongelovige wereld. Dat gebeurt wanneer het zwaard van gerechtigheid overal zal neerkomen. Mijn Eeuwige Vader is niet van plan zich op de achtergrond te houden en toe te staan dat het boosaardig plan, dat nu achter gesloten deuren gesmeed wordt met de bedoeling de wereldbevolking uit te dunnen, ook gerealiseerd wordt. Deze boosaardige groep, trouwe aanhangers van Satan, heeft in het verleden getracht om volkerenmoord op Mijn Vaders kinderen op te dringen. Zij faalden. Zij proberen opnieuw. Zij zullen opnieuw falen, maar niet voordat zij veel verwoesting zullen aanrichten.

  God zal volgens het BDW niet toelaten dat al de Joden en Christen vermoord worden door het Corona vaccin!
  God de Vader zal de daders stoppen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: