Volgens bronnen haalt het Pentagon nu duizenden (oudere) militaire vliegtuigen vanonder het stof om ze weer volledig inzetbaar te maken in een duidelijke aanloop naar de Derde Wereldoorlog met zowel China als Rusland. Onder deze vliegtuigen bevinden zich naar verluidt F-16’s, C-130 transportvliegtuigen, AWACS vliegtuigen en meer.

Deze informatie is verstrekt door John Moore, The Liberty Man, in zijn uitzending van 5 juni 2023, beschikbaar op het John Moore Show kanaal op Brighteon.com.

Mike Adams (van Natural News, nvdr) heeft John Moore gisteren gebeld voor een aanvullende bevestiging. Hij herhaalde dat zijn militaire bronnen (tot nu toe) waarnamen dat honderden vliegtuigen op de Davis-Monthan luchtmachtbasis in Tucson, Arizona uit de opslag werden gehaald en weer volledig in gebruik werden genomen. Dit proces is pas een paar weken aan de gang en er lijken honderden militairen bij betrokken te zijn.

Eenmaal hersteld, worden de vliegtuigen naar verluidt naar twee bestemmingen gestuurd: 1) de Filipijnen (een verzamelplaats voor oorlog met China), en 2) Europa (zoals Polen), een verzamelplaats voor oorlog met Rusland. Dit geeft aan dat het Pentagon zich voorbereidt op een kinetisch conflict met zowel Rusland als China in de nabije toekomst.

Na de val van Bakhmut en het mislukte tegenoffensief dat op niets uitliep, lijkt Oekraïne geen stoom meer te hebben om tegen Rusland te vechten. Dit betekent dat een directe NAVO-inzet tegen Rusland waarschijnlijk niet ver weg meer is. De “proxy” fase van deze oorlog loopt met andere woorden ten einde en NAVO-troepen zullen binnenkort rechtstreeks tegen Russische troepen vechten.

Dit betekent dat de wereld binnenkort zal worden overspoeld door een wereldwijde oorlog, en die oorlog zal waarschijnlijk nucleair worden. Rusland, zo blijkt, heeft de meest geavanceerde nucleaire intercontinentale ballistische raketten en met kernwapens uitgeruste hypersonische raketten ter wereld, en zodra de NAVO ondubbelzinnig de oorlog ingaat, zal elke Amerikaanse stad een “legitiem” nucleair doelwit worden in de ogen van Rusland.

Dit is wat de corrupte neppresident Joe Biden probeert te bereiken: Het bombarderen van Amerika door Rusland. Dit is hoe Democraten en communisten van plan zijn om de Verenigde Staten van Amerika te vernietigen en Rusland de schuld te geven.

Deze poging om bijna alle gevechtsvliegtuigen die nu nog in de Verenigde Staten zijn, te evacueren, zal de VS ook voorbereiden op een “zuiveringsaanval” van binnenuit, waarbij communistische Chinese militaire agenten al met honderdduizenden de open zuidelijke grens zijn overgestoken (zie o.a. hier) en zich in Amerikaanse steden hebben opgesteld om zich voor te bereiden op “Activeringsdag”. Op die dag zullen ze kinetische aanvallen uitvoeren op de Amerikaanse infrastructuur, gericht op havens, raffinaderijen, elektriciteitscentrales, communicatie-infrastructuur, militaire bases, bruggen en meer.

Communistische militairen zullen proberen om alle Republikeinse gouverneurs, senatoren en politieke leiders te executeren, terwijl ze de controle over de hoofdstad, radiostations en andere omroepmedia overnemen. Denk aan “Red Dawn” maar dan met medewerking van bijna alle Democraten (dus communisten).

Binnenlandse strijdkrachten van de VS zullen grotendeels niet in staat zijn om CONUS te verdedigen omdat ze bijna alle overgebleven militaire middelen al naar Oekraïne hebben verscheept, inclusief artilleriemunitie, straaljagers, geweermunitie, tanks, antitankwapensystemen, militaire drones en nog veel meer. De VS zal weerloos achterblijven terwijl de verraderlijke Mr. Austin (die zich voordoet als de Minister van Defensie) covidjabs blijft pushen om Amerikaans militair personeel te verminken en te vermoorden en het land kwetsbaar te maken voor een communistische overnamepoging.

Bron: Naturalnews