Analyse door Mike Adams van Naturalnews (in de VS). Schuin en tussen vierkante haakjes zijn onze toevoegingen.

Er is een reeks gebeurtenissen in gang gezet waarvan wij geloven dat ze zullen eindigen in een “wereldwijde overmacht” onder westerse landen. Als deze analyse correct is, betekent dit dat veel financiële verplichtingen – waaronder mogelijk sociale zekerheid, Amerikaanse staatsschulden, pensioenen, derivaten, papiercontracten voor grondstoffen, industriële leveringen, uitbetalingsverplichtingen voor verzekeringen, enz. – teniet zouden worden gedaan. Dit lijkt deel uit te maken van het “Great Reset”-plan om de Amerikaanse staatsschuld (en de aanmatigende schulden van andere westerse landen) op te ruimen door “in gebreke blijven zonder in gebreke te blijven” – d.w.z. een andere grote noodsituatie de schuld geven van de annulering van financiële verplichtingen en de groothandel resetten van het wereldwijde geldcanvas. Om dit te bereiken, moeten westerse landen eerst een wereldwijde oorlog beginnen met Rusland of China.

Zoals we dit jaar uitvoerig hebben gedocumenteerd, zijn er veel pogingen ondernomen door de controleurs van het Biden-regime om oorlog met beide tegenstanders te ontketenen. Het laatste voorbeeld is het Oekraïense tegenoffensief, zwaar gehyped door de westerse media, waarbij Russische strijdkrachten zich terugtrokken uit een regio met ongeveer 40 tot 50 kleine dorpen en steden om te voorkomen dat ze door Oekraïense troepen werden omsingeld. De sleutel hier is om te begrijpen dat Oekraïense strijdkrachten werden getraind en geleid door militaire NAVO-leiders terwijl ze NAVO-apparatuur inzetten, waaronder zeer nauwkeurige artillerie en langeafstandsraketartillerie (bijvoorbeeld HIMARS) die grotendeels door Britse en Amerikaanse troepen werd geëxploiteerd. In feite werd het tegenoffensief tegen dit specifieke segment van de Russische frontlinies in Oost-Oekraïne voornamelijk geleid door het VK en de VS, niet door Oekraïense militaire leiders. Deze aanval was de praktische oorlogsverklaring van het Westen aan Rusland, ook al is een dergelijke verklaring nog niet officieel geuit.

Rusland weet al dat de wereldoorlog is begonnen… dit zal binnenkort worden verklaard; Rusland erkent dit feit volledig. Rusland weet dat het in een volledige oorlog is met de NAVO en West-Europa, niet alleen een speciale militaire operatie die kan worden gewonnen met reserve-eenheden. Rusland bereidt zich dus voor om nu officieel de oorlog aan het Westen te verklaren en zijn volledige strijdkrachten in te roepen om West-Europa aan te vallen en te vernietigen. In mijn [Naturalnews] analyse is Rusland tot de conclusie gekomen dat de NAVO Rusland nooit als soevereine natie zal laten bestaan, en Rusland wordt nu geconfronteerd met een existentiële dreiging van NAVO-landen en West-Europa in het algemeen. U herinnert zich misschien dat Rusland onlangs de wereld had beloofd geen kernwapens te gebruiken tenzij het geconfronteerd werd met een existentiële dreiging. Het door de NAVO geleide Oekraïense tegenoffensief heeft nu duidelijk gemaakt dat Rusland inderdaad met precies zo’n dreiging wordt geconfronteerd, en dat het niet verslaan van de NAVO als geheel het einde van Rusland zal betekenen. Er zal geen coëxistentie zijn. Ofwel West-Europa (NAVO) of Rusland moet worden verslagen.

Zo heeft het door de NAVO aangestuurde Oekraïense tegenoffensief Rusland zojuist de interne rechtvaardiging gegeven die het nodig had om te escaleren tot een grootschalige oorlog tegen het Westen, die de inzet van kernwapens kan inhouden (maar vrijwel zeker het gebruik van niet-nucleaire thermobarische wapens zal zien) , die ook op hun eigen manier verwoestend zijn).

Deze escalatie is precies wat Biden en de Democraten nodig hebben om de wereld in chaos te storten voor de tussentijdse verkiezingen [maar algemeen, om de Grote Reset verder uit te rollen, zoals staat in hun plan]. De controleurs van Biden weten al dat ze in november te maken krijgen met een verkiezingscampagne. Ze geloven met alle mogelijke middelen dat de verkiezingen in november in chaos moeten worden gestort, anders verliezen de Democraten het Huis en mogelijk de Senaat, waardoor de regering-Biden de komende twee jaar grotendeels ondoeltreffend wordt. Het is dus in het belang van de Democraten om een ​​wereldoorlog te zien ontstaan ​​vóór Halloween, zelfs als dit betekent dat er een nucleaire ontploffing plaatsvindt in een Amerikaanse stad en Rusland daarvan de schuld krijgt [een zogenaamde ‘valse vlag’ aanval]. Wees gerust, dit is een van de opties in hun “portfolio of doom” die wordt overwogen.

Andere opties zijn onder meer een scenario voor het uitschakelen van het nationale elektriciteitsnet (gestoken op Russische cyberaanvallen) of een financieel Armageddon dat banken zou bevriezen, alle transacties zou stopzetten en de natie in onmiddellijke chaos en burgerlijke onrust zou storten. Dit kan worden bereikt met een druk op de knop, terwijl Rusland de schuld krijgt van een cyberaanval. Hoe agressiever de reactie van Rusland op het tegenoffensief van Oekraïne, hoe sneller Biden/Obama en de globalisten ons allemaal in een wereldoorlog kunnen duwen, op welk punt ze zich kunnen beroepen op hetzelfde ongrondwettelijke machtsmisbruik dat Amerika zag in de Tweede Wereldoorlog. Als u niet bekend bent met wat er toen gebeurde, kunnen we uw geheugen opfrissen:

  • Gedwongen internering in concentratiekampen op basis van uw etniciteit (Japanse internering)
  • Inbeslagname door de overheid van handelsinventaris van particuliere en openbare bedrijven
  • Overname van particuliere bedrijven door de overheid, waardoor productie in oorlogstijd wordt gedwongen
  • Overheidsprijscontroles op strategische grondstoffen
  • Criminalisering van anti-regeringsretoriek
  • Rantsoenering van kleding, suiker, koffie, melk, vlees, kaas, boter en ander voedsel – burgers kregen rantsoenbonnen en moesten het doen met een beperkte voorraad basisvoedsel

Met andere woorden, onder oorlog werd de Amerikaanse regering een dictatuur. Bekijk deze foto’s van de rantsoeneringslijn uit de Tweede Wereldoorlog in Amerika om een ​​idee te krijgen van wat er gaat komen (maar allemaal onder digitale controle en met constant toezicht door de overheid):

Dit was het rantsoen voor twee volwassenen voor één hele week.

Dit is precies wat de Democraten opnieuw proberen te bereiken, als een manier om zichzelf aan de macht te houden en zowel de Grondwet als de verkiezingen teniet te doen. Ze hebben gewoon Poetin nodig om de oorlog te verklaren en agressievere wapens te lanceren, waaronder thermobare raketaanvallen die door de oneerlijke media als “kernwapens” kunnen worden bestempeld.

Zodra de grote bommen beginnen te vallen, duwen de handlangers van Biden gewoon knop in om het elektriciteitsnet en de bankinstellingen uit te schakelen, en verklaren dan dat Poetin een cyberoorlog tegen Amerika heeft ontketend [en wellicht het hele Westen; cfr. cyberpandemie aangekondigd door Klaus Schwab in 2020]. Dat zal vrijwel onmiddellijk worden gevolgd door verklaringen van oorlogsmachten en het ontketenen van militaire bezetting in heel Amerika, gecombineerd met de opschorting door de regering van alle grondwettelijke rechten [in onze mening zullen het buitenlandse troepen zijn die de VS zullen bezetten, zie ook dit eerder artikel over de verrassingsaanval van China en Rusland op Europa én de VS, en dit artikel over mensen die een droom/visioen kregen over de inval van Rusland en China in de VS].

Covid-19-lockdowns waren een oefening voor precies dit scenario. Onder de NDAA, ondertekend door Obama in 2012, heeft de federale regering de onbeperkte macht om alle voedsel, boerderijen, brandstof, munitie, grondstoffen, kunstmest en al het andere dat zij als een strategische nationale hulpbron beschouwt, in beslag te nemen. Het enige wat ze nu nodig hebben is oorlog. Het huidige traject brengt ons [als het zo verder gaat, potentiëel] binnen enkele weken in de Derde Wereldoorlog. Tenzij koelere hoofden zegevieren, zijn we op weg naar de Derde Wereldoorlog in wat een kwestie van een paar weken zou kunnen zijn.

Het gerucht gaat dat Rusland slechts enkele dagen verwijderd is van zijn eigen oorlogsverklaring aan het Westen, en dit zou vrijwel zeker worden gevolgd door een intensivering van raketaanvallen op westerse grootsteden zoals Berlijn, Parijs, Londen en misschien zelfs Brussel. Met name West-Europese landen hebben geen middelen om hypersonische raketaanvallen te stoppen, noch enige echte middelen om Ruslands middellangeafstandsraketten te stoppen, zoals de Iskander-raketten (die met kernkoppen kunnen worden uitgerust). Zo kan Rusland de steden van Europa in slechts enkele minuten in puin veranderen… vrij letterlijk.

De vliegtijd is minder dan 3 minuten, wat betekent dat er geen enkele waarschuwing zal zijn voor miljoenen Europeanen die in een oogwenk zouden kunnen verdampen, zelfs als hun steden in puin en as veranderen [bij een nucleaire aanval wel te verstaan]. West-Europa wordt al geconfronteerd met een verwoestende winter met obscene niveaus van voedsel- en energieschaarste + stijgende kosten. Als het elektriciteitsnet wordt afgebroken en de gemeentelijke watersystemen niet werken omdat ze zijn geraakt door Russische raketten, zou West-Europa zich in de donkere Middeleeuwen bevinden, doodvriezen, verhongeren, sterven aan door uitwerpselen overgedragen ziekten en bedelen voor humanitaire hulp in een wereld die al in een voedsel- en energiecrisis verkeert [dan zullen de Russen en de Chinezen probleemloos Europa binnenmarcheren en overnemen].

Op dit moment heeft de NAVO Rusland geen andere keuze gegeven dan escalatie. Dat komt omdat, nogmaals, de VS de Derde Wereldoorlog vóór november willen. In dit tempo van escalerende gebeurtenissen, kunnen ze heel goed precies krijgen waar ze om smeken.

Als Europa in een wereldoorlog uitbarst, zal het hele westerse financiële systeem (d.w.z. het schuldenpiramide Ponzi-schema) instorten omdat het is gebouwd op instrumenten voor schuldfinanciering met een hoge hefboomwerking in plaats van op werkelijke activa en inkomsten. Op dit moment hangt het hele westerse financiële systeem aan een zijden draadje, draaiend op hype en “geloof” die worden gepusht door de liegende zakelijke media. De aandelenmarkt, de vastgoedmarkt en de commerciële schuldmarkten zijn in wezen fictieve fraude, met zeer weinig onderliggende activawaarden die de huidige hoge prijzen zouden kunnen rechtvaardigen. Als gevolg hiervan kan zelfs een kleine inval in de fragiele financiële piramide resulteren in een catastrofale ‘besmetting’-instorting [het systeem kan zelfs al eerder instorten, bij bvb. een zogenaamde ‘cyberaanval’ op financiële instellingen, of een algehele black-out].

Bron: Naturalnews