plandemie

Vaccinatie “niet verplicht”? Dan wordt het bijna zeker verplicht

Foto: Pixabay (publiek domein).

Bill Gates zei dat hij de hele wereld wilde vaccineren tegen ‘Covid-19’. Men wil in elk land toch een minimale vaccinatiegraad van ca. 70% halen. Maar de kans is groot dat die niet gehaald wordt. De regeringen blijven benadrukken dat vaccinatie vrijwillig blijft en niet verplicht wordt, maar er gaan almaar meer stemmen op om het toch verplicht te stellen. Net zoals de bewering ‘het is veilig en effectief’ vals is, zo zal ook de bewering ‘het blijft vrijwillig’ na verloop van tijd vals blijken te zijn.

In Indonesië is men reeds overgegaan op verplichte vaccinatie. Wie weigert, zal daar de gevolgen van ondervinden, waaronder een geldboete en de ontzegging van sociale voordelen. De geldboete bedraagt omgerekend ongeveer €350 euro, maar voor veel arme mensen is dit veel geld. Ook de ontzegging van sociale voordelen kan voor arme mensen veel ellende betekenen.

Bij ons is het zover nog niet. Maar een vaccinatiepaspoort, om toegang te krijgen tot bepaalde gebouwen en evenementen, komt er zeker. Dat stond in de ‘Europese sterren’ geschreven. Sinds 2019 is men bezig met plannen maken voor de introductie van een vaccinatiepaspoort. De coronavaccins zijn nog niet verplicht, maar onder andere Joachim Coens van de CD&V uitte al dreigementen: “Maar als iedereen de kans heeft gekregen om gevaccineerd te zijn, en sommigen hebben dat niet wíllen doen, dan denk ik dat daar consequenties aan verbonden kunnen worden.”

De Belgische werknemersorganisatie VOKA waarschuwde ook al dat een werkgever een werknemer kan weigeren indien deze zich niet laat inspuiten met het coronavaccin. Gedelegeerd bestuurder van VOKA, Hans Maertens riep zelfs de overheid op om “na te denken over het verplichten van vaccinatie.” En hij is de eerste niet die de overheid vraagt om na te denken over verplichting.

En het zou kunnen dat als ze de gewenste ‘vaccinatiegraad’ niet halen, ze dan zullen zeggen: “We willen niet, maar we gaan het tóch verplichten, want we kunnen niet anders.”

Zeker is dat het vaccin indirect verplicht zal worden om nog normaal te kunnen meedoen in de samenleving. De niet-gevaccineerden zullen paria’s worden en almaar meer uitgesloten worden uit de maatschappij. Maar uiteindelijk zullen zij die het vaccin hebben geweigerd, aan het langste eind trekken, als de gevolgen van dat vaccin duidelijk zichtbaar beginnen te worden.

2 reacties

 1. Ik denk dat de gewenste vaccinatiegraad met gemak kan worden gehaald. Mensen zijn zo gehoorzaam. Als je alleen al kijkt naar de muilkorven in supermarkten,zelfs als ze alleen in de auto zitten… Ik ben de enige in de winkels die het niet doet en verwonder me steeds over zoveel slaafsheid.
  Daarom ,omdat mensen bevangen zijn door angst voor het virus( dat geen killer virus is en ten onrechte op de A lijst staat waar bv Ebola wėl hoort) zullen ze in de rij staan om hun mouw op te stropen.
  Ik voel me moreel verplicht om te waarschuwen, maar het is heel moeilijk om de mensen uit hun hypnose te halen. Ik waarschuwde sommigen vele malen,soms wel 20 x!! maar laat het nu bij 1 x .
  Ik denk dat zeker 70% de gen therapie laat inspuiten en misschien is dat voldoende voor de vaccinatiegraad?
  Men heeft niets geleerd van “ Befehl ist Befehl.” En vervolgens :” Wir haben es nicht gewusst.” Nee, jullie wilden het niet weten !

  Like

 2. @Marrie,

  Zo gaat het bij mij ook. Sinds het begin heb ik een doctorsbriefje, en ik doe nergens een muilkorf op. Inmiddels interesseert het mij ook niet meer dat de mensen in de winkels mij meiden en/of aankijken alsof ik een ontzettend besmettelijke ziekte heb. Ook ik heb geprobeerd andere te waarschuwen, maar Inmiddels doe ik dat ook niet meer. Je krijgt alleen rare negatieve reacties terug, of ze gaan ook ruzie met je maken.
  Dus, wat doe ik nu? Niks, en MIJN leven gewoon leven! Ik hoef ook niet meer een slecht geweten te hebben als er anderen behoorlijke bijwerkingen krijgen van het vaccin, of zelfs eraan sterven.
  Ik heb alles geprobeerd, en iedereen kent het spreekwoord:

  “Wie niet horen wil, moet maar voelen!”

  Betreffend het vaccinatie paspoort kan de EU mijn kl*ten kussen! Ik ga en sta waar IK wil, EN GEEN GRENS WAT MIJ TEGENHOUD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: