Dr. Peter McCullough heeft onberispelijke academische referenties. Hij is internist, cardioloog, epidemioloog en hoogleraar geneeskunde aan het Texas A&M College of Medicine in Dallas. Hij heeft ook een masterdiploma in volksgezondheid en staat bekend als één van de vijf meest gepubliceerde medische onderzoekers in de Verenigde Staten en is redacteur van twee medische tijdschriften. In een interview met Dr. Joseph Mercola, bespreekt Dr cCullough uitvoerig Covid-19 en de wereldwijde Covid-19-vaccinatie. We geven hier enkele belangrijke fragmenten uit het interview.

Een globale samenzwering om patiënten schade te berokkenen

Als je kijkt naar hoe uitgebreid en intens de censuur en onderdrukking van vroege behandelingen waren, is het moeilijk om tot een andere conclusie te komen dan dat dit een strategie was die gericht was op het verkrijgen van autorisatie voor noodgebruik (EUA) voor COVID-gentherapieën.

Om een EUA te krijgen, kunnen er geen veilige en effectieve alternatieven zijn, en aangezien de COVID-shots een gloednieuwe, nooit eerder gebruikte technologie gebruiken, was het cruciaal om ervoor te zorgen dat er geen effectieve behandelingen beschikbaar waren voor het succes van de uitrol van deze opnamen. Prestigieuze medische tijdschriften zoals The Lancet werden zelfs betrapt op samenspanning met de geneesmiddelenindustrie en publiceerden een volledig verzonnen onderzoek over HCQ, waaruit bleek dat het gevaarlijk was. Zoals opgemerkt door Dr McCullough:

Wat zo interessant is, is hoe luchtdicht de samenzwering was. Het was buitengewoon. Kijk naar The Lancet paper [op HCQ]. Je had een dokter van Harvard, een bedrijf genaamd Surgisphere dat data had, je had de recensenten bij Lancet, de associate editor en de editor bij Lancet. Hoe konden ze allemaal samenspannen om een ​​vervalst document te publiceren? Toen die paper uitkwam, hebben we ernaar gekeken. Ik controleerde de literatuur heel zorgvuldig. [Als hoofdredacteur van twee medische tijdschriften] heb ik meer artikelen beoordeeld en meer gegevens geanalyseerd, denk ik, dan wie dan ook in het spel. En ik kan je zeggen, ik keek naar die paper en binnen twee seconden wist ik dat het nep was. Ik bedoel, ik doe dit elke dag. Ik ben ook de senior associate editor van het American Journal of Cardiology. Dat is het meest vereerde tijdschrift in ons hele vakgebied. En ik kan je vertellen dat zo’n krant nooit langs mijn redactie zou komen omdat het zo duidelijk nep was. Het was een enorme steekproefomvang waarvan we wisten dat die op dat moment niet mogelijk was. En het waren mensen van in de veertig die in het ziekenhuis werden opgenomen met astronomische sterftecijfers. Het was gewoon op geen enkele manier legitiem. En The Lancet liet dat daar twee weken staan, waardoor de hele wereld bang werd voor hydroxychloroquine – wat een van de veiligste en meest effectieve middelen blijkt te zijn die op grote schaal worden gebruikt bij mensen met COVID-19. En toen ze het neerhaalden, was het onbeschaamd. Mijn interpretatie hiervan is dat dit zeer opzettelijk was. Wat er gebeurde met het gebruik van ivermectine op de IC was ook zeer opzettelijk en een samenzwering … Dr. J.J Rashtak had het bij honderden en honderden patiënten in Florida gebruikt en gepubliceerd in CHEST, een van de beste longtijdschriften, dat ivermectine de mortaliteit verminderde. Maar tot op de dag van vandaag weigeren ziekenhuizen in de Verenigde Staten ronduit om ivermectine te gebruiken. Wanhopige patiënten en families moeten gerechtelijke bevelen krijgen om deze artsen te bevelen ivermectine te gebruiken. Er is dus een massale mentaliteit om patiënten bijna opzettelijk te schaden. Er is absoluut geen reden voor artsen en beheerders … om patiënten ivermectine te weigeren. Er is een wereldwijde collusie, met name in Amerikaanse ziekenhuizen, om zoveel mogelijk schade en dood te veroorzaken als mogelijk is. Het is niet te geloven … Deze gevallen waarin de families gerechtelijke bevelen moesten krijgen om de artsen en beheerders te dwingen een eenvoudig generiek medicijn toe te dienen, dit zullen de komende decennia casestudies in de medische ethiek zijn.

Het doel = massavaccinatie

Wat betreft de vraag waarom schade aan de patiënt wenselijk was, gelooft McCullough dat het einddoel was om de uitrol van een massale vaccinatiecampagne veilig te stellen. Alle propaganda die we de afgelopen anderhalf jaar hebben gekregen, wijst in die richting.

“Propaganda is de verspreiding van valse of misleidende informatie door mensen met autoriteit op een heimelijke manier. En dat is precies wat er aan de hand is. We hebben een gepropageerde campagne voor massale vaccinatie. Er is geen twijfel over. Het is eigenlijk heel openlijk … En geloof me, er zijn honderden miljoenen mensen onder de gepropageerde betovering dat het COVID-19-vaccin ons uit deze crisis gaat verlossen.”

Wat we meemaken is echt een misdaad tegen de menselijkheid, en hopelijk zullen de verantwoordelijke personen uiteindelijk verantwoordelijk worden gehouden en schuldig worden bevonden aan een dergelijke aanklacht. Zoals opgemerkt door McCullough:

Hoe kan men ooit een groot klinisch onderzoek doen, individuen vragen om toestemming te tekenen, en dan geen veiligheidsmechanismen voorzien, werkelijk niets opleveren met betrekking tot de veiligheid van individuen? Alles aan het vaccin draait om veiligheid. De rapporten die zijn verzameld, zijn zo omvangrijk dat als de belanghebbenden wilden beweren dat de vaccins veilig zijn, ze het met gegevens zouden moeten maken. Dat doen ze niet, ze zeggen gewoon dat de vaccins veilig zijn. En de medische verenigingen zijn net zo medeplichtig. Als je naar de American Medical Association, het American College of Physicians, het American College of Obstetricians and Gynecologists gaat, zeggen ze hetzelfde: ‘Het vaccin is veilig.’ Binnen die organisaties is er een grote groep individuen die zullen moeten verantwoording afleggen [voor hun daden].

Het spike-eiwit is geen geneesmiddel, het is een ziekteverwekker

Op 18 juni 2021 hebben we 387.087 meldingen van bijwerkingen ingediend bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), waaronder 6.113 sterfgevallen, waarvan een groot deel binnen enkele dagen na injectie, en 6.435 levensbedreigende reacties. We hebben ook zeer goed bewijs om te suggereren dat dit een grove ondertelling is, deels als gevolg van algemene onderrapportage, en deels omdat VAERS weigert rapporten te accepteren – met name die met sterfgevallen – en het schrappen van rapporten die al zijn ingediend. Dus deze toch al alarmerende cijfers vertegenwoordigen waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. “We hebben roodgloeiende problemen, zoals kinderen en jonge volwassenen die myocarditis ontwikkelen, een ontsteking van het hart. Ik heb gisteren net zo’n patiënt gezien’, zegt McCullough. “Dit zijn bewezen gevallen. Dit is niet doen geloven. Dit is echt.”

Dus je kunt de vraag stellen, hoe kon dit in hemelsnaam gebeuren? Welnu, het eerste element van dit gebeuren zijn de vaccins zoals ze vandaag bestaan, met ofwel messenger RNA, ofwel adenoviraal DNA, het werkingsmechanisme is niet veilig. Het werkingsmechanisme vormt een biologisch gevaar. Deze vaccins misleiden allemaal het lichaam om het spike-eiwit van het virus te maken. Het spike-eiwit zelf is pathogeen. Het is eigenlijk wat het virus gevaarlijk maakt. Het was het onderwerp van gain-of-function-onderzoek. Het heeft dus een gevaarlijk werkingsmechanisme. Waarom? Omdat het spike-eiwit op een ongecontroleerde manier wordt geproduceerd. Het is niet zoals een tetanusinjectie waarbij er slechts een bepaalde hoeveelheid eiwit wordt geïnjecteerd. Dit is een ongecontroleerde hoeveelheid spike-eiwit. Waarschijnlijk is elke persoon anders, dus kan er een [lagere] productie van zijn. Ze hebben heel weinig symptomen na het vaccin, ze zijn in orde. Hopelijk is dat de meerderheid van de individuen, maar er zijn ongelukkige individuen die een enorme hoeveelheid spike-eiwit moeten hebben, en dat spike-eiwit verwoest het lichaam waar het spike-eiwit lokaal wordt gemaakt, en we weten dat het messenger-RNA en het adenovirale DNA naar alle organen verspreid word. Dus als messenger-RNA zich in de hersenen bevindt en we beginnen met het produceren van spike-eiwit in de hersenen, veroorzaken we lokaal hersenletsel. Er zijn nu goed beschreven gevallen van neurologische letsels met het vaccin. Veel van hen. In het hart veroorzaakt het myocarditis [een ontsteking] en hartletsel. In de lever veroorzaakt het leverbeschadiging, in de long, longbeschadiging, in de nier, nierbeschadiging. En heel belangrijk, het spike-eiwit beschadigt endotheelcellen en veroorzaakt bloedstolling. Dus de bloedstolling, de gevreesde complicatie van de infectie zelf, wordt nu veroorzaakt door het vaccin. Alles wat we over het vaccin te weten zijn gekomen sinds de introductie ervan, is slecht geweest.’

Wat kunnen we verwachten in de toekomst?

Voorbij de acute letselfase is er de zeer reële mogelijkheid van gezondheidsrisico’s op de lange termijn. Als je de eerste paar maanden zonder noemenswaardige problemen doorkomt, ben je nog steeds niet uit het bos. Mijn grootste zorg is de mogelijkheid van paradoxale immuunversterking (PIE), ook bekend als pathogene priming, of antilichaamafhankelijke versterking (ADE), wat in wezen resulteert in een cascade van immunologische overreacties die je uiteindelijk doden.

What can we expect to happen in the future?

[De COVID-vaccinatiecampagne] zal de geschiedenis ingaan als verreweg de grootste catastrofe op het gebied van medisch-biologische productveiligheid in de menselijke geschiedenis. Er komt niets in de buurt … Je kunt je voorstellen hoeveel koppen er zullen rollen als dit ding uiteindelijk tot zijn eind komt.

Dr. Peter McCullough

De herfst en winter van 2021 wordt onze eerste ‘vuurproef’. We zullen gewoon moeten afwachten hoeveel volledig “gevaccineerde” mensen uiteindelijk bezwijken aan de seizoensgriep en andere infecties. Dat geeft ons een maatstaf voor hoe vaak PIE zou kunnen zijn.

DNA veranderingen, kanker en chronische ziekten

De vraag is, als het synthetische mRNA of adenovirale DNA in feite blijvende veranderingen in het genoom teweegbrengt, welke effecten zal dat dan hebben? Kan het bijvoorbeeld kanker bevorderen? McCullough citeert een recent artikel dat aangeeft dat het spike-eiwit in feite twee belangrijke kankersuppressorgenen kan beïnvloeden.

Dit is verontrustend omdat we nieuw genetisch materiaal gebruiken en het is mogelijk dat ze oncogeen zijn. We weten dat sommige andere virussen oncogeen zijn, waaronder het Epstein-Barr-virus. Dus toen die krant kwam, zeiden we: ‘Oh nee, zijn we mensen aan het opleiden voor kankerrisico op kanker van vaste organen, zoals borstkanker, darmkanker, longkanker, enzovoort.’ Het is een ziek gevoel wat we hebben daar geleerd. We begrijpen nu dat er celbeschadiging moet zijn die optreedt met dit spike-eiwit in cellen. En dat als het niet is uitgeschakeld, die eiwitproductie met spikes zou kunnen eindigen met een soort chronische ziekte. Er zijn elementen van het spike-eiwit die vergelijkbaar zijn met prionen die bijvoorbeeld voorkomen bij neurologische aandoeningen. Er kunnen intracellulaire veranderingen zijn als het lichaam het spike-eiwit blijft aanzwengelen dat je niet hoort aan te zwengelen, dat andere problemen in cellen veroorzaakt … Toekomstige ontwikkeling van hartfalen komt voor de geest, maag-darmziekten, longfibrose, neurodegeneratieve ziekten. We zouden aan het begin kunnen staan ​​van een heel nieuw genre van chronische ziekten in Amerika dankzij deze massale experimenten met genetische producten in het menselijk lichaam.”

In een verstandige en rationele wereld die niet met een verborgen agenda werkt om een deel van de bevolking te vermoorden, zouden deze vaccins alleen zijn uitgerold naar de personen met het hoogste risico. De rest van de populatie zou zijn uitgesloten van het experiment.

McCullough besluit dat we slechts één antwoord mogen hebben op deze vaccinaties: we moeten het kost wat kost weigeren.

Bron: LifeSiteNeWS