Ondanks het feit dat in Israël de meeste zogenaamde “besmettingen” (positieve PCR-tests) plaatsvinden bij gevaccineerden, riep de premier op om zich te laten vaccineren en voegde hij eraan toe dat weigeraars de natie “in gevaar” brengen.

Amerikaans Senator Ron Johnson sprak woensdag met Maria Bartiromo van Fox News over de coronavaccins, en The Gateway Pundit schreef hier een artikel over. Johnson zei:

“Ik heb vanochtend gegevens uit Israël ontvangen. Daaruit blijkt dat ongeveer 84 procent van de bevolking gevaccineerd is, maar 84 procent van de nieuwe ‘gevallen’ in Israël doet zich voor onder gevaccineerde individuen.”

Sen. Ron Johnson

Ondanks dit gegeven, riep de Israëlische premier Naftali Bennett donderdag alle Israëliërs op om zich te laten injecteren met de experimentele injectie:

“Eén miljoen Israëliërs weigeren om zich te laten vaccineren. Zij brengen de hele bevolking in gevaar, zij brengen de andere acht miljoen inwoners van dit land in gevaar. Als je een vaccinweigeraar kent, overtuig diegene dan en leg uit dat ze de gezondheid van anderen in gevaar brengen.”

Premier Naftali Bennett

Hij waarschuwde dat de weigeraars ervoor kunnen zorgen dat de overheid straks weer een nieuwe lockdown moet instellen.

Het is alsof Adolf Hitler regeert in Israël!

Bron: Ninefornews (1) (2)