Noord-Korea heeft door middel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dreigende taal gesproken, waarbij ze beweren dat ze de “wereld dooreen kunnen schudden” door een raket naar de VS af te schieten en ze over waterstofbommen, intercontinentale ballistische raketten en hypersonische raketten beschikken.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Noord-Korea zei afgelopen dinsdag:

“In de wereld van vandaag, waar veel landen tijd verspillen met de VS door onderwerping en blinde gehoorzaamheid, is er slechts ons land op deze planeet die de wereld kan dooreenschudden door een raket af te schieten met het vasteland van de VS in diens bereik. Er zijn meer dan 200 landen in de wereld, maar slechts enkele hebben waterstofbommen, intercontinentale ballistische raketten en hypersonische raketten.”

Het ministerie noemde de recente reeks rakettesten “opzienbarende prestaties”, maar benadrukte dan weer dat het land enkel geïnteresseerd was in “oorlogsafschrikking”.

Het is opmerkelijk hoe Noord-Korea weer van zich laat horen. In het verleden heeft het land meermaals dreigementen geuit, zonder verdere gevolgen daaraan te geven. De vraag is hoe dit uiteindelijk zal aflopen.

De Noord-Koreanen zijn totaal gebrainwasht: ze haten de Japanners, de Amerikanen en de Zuid-Koreanen en aanbidden de “grote leider” als hun god. Kinderen worden van jongs af aan geleerd via computerspelletjes waarbij ze namaakgeweren in de hand houden, om “Amerikaanse yankees” neer te schieten.

Bron: RT