Het genetisch bewerken van planten om eetbare vaccins te bevatten is in volle gang. Er wordt gewerkt met bananen, aardappelen, tomaten, sla, rijst, tarwe, sojabonen en maïs. Bedrijven als Medicago gebruiken genbewerking om planten te veranderen in mini-bioreactoren.

Nieuwsbericht: “Medicago’s fabriek ziet eruit als een kwekerij, maar binnenin deze planten kweken ze een nieuw soort vaccin. De technologie heet een virusachtig deeltje…”

Promo Video: “Bij Medicago gebruiken we een zorgvuldig stap-voor-stap proces om vaccins te ontwikkelen met onze planten als mini-bioreactoren. We beginnen met de gensequentie of code van een virus. Vervolgens gebruiken we onze technologie om de viruscode te synthetiseren tot een echt biologisch product. De code bevat genetische instructies die onze planten kunnen lezen, en we plaatsen die in bacteriën die agrobacterium tumefaciens worden genoemd.

“We dompelen de planten onder in een bad met de bacterie die de informatie in de plantencellen brengt en met behulp van een vacuüm zuigen we de lucht tussen de plantencellen weg en vervangen die door de vloeistof. De planten absorberen het als een spons. Aan het eind van hun bacteriebad brengen we onze planten terug naar een zorgvuldig gecontroleerde kas om ze gedurende ten minste vier dagen hun natuurlijke groei te laten voortzetten. Nu beginnen de planten het belangrijkste ingrediënt van onze vaccins te produceren: virusachtige deeltjes.”

Gen-editing is nu officieel in onze vleesindustrie. Lobbyisten van de Cattlemen en Pork Associations in verschillende staten hebben bevestigd dat zij de mRNA Covid vaccins op hun vee zullen gebruiken. Advocaat Tom Renz heeft gewaarschuwd dat er geen wet is die vereist dat iemand geïnformeerde toestemming geeft voor vaccinvoeding.

Er zijn geen wetten die vereisen dat iemand u vertelt dat het voedsel dat u koopt is gevaccineerd met de spikeiwitprop. Het Verenigd Koninkrijk heeft onlangs de wet op genetische technologie en precisiefokkerij aangenomen. De wet wijzigt de Environmental Protection Act van 1990 om verwijzingen naar met precisie gekweekte organismen uit te sluiten voor zover zij betrekking hebben op het op de markt brengen.

“Precisie gefokt organisme” is een andere term voor genbewerking. Dus nu kan in het Verenigd Koninkrijk voedsel dat genetisch gemodificeerd is, legaal op de markt worden gebracht als niet genetisch gemodificeerd, en als dit Britse genetisch gemodificeerde vlees zijn weg vindt naar Amerika, kan het hier ook als niet genetisch gemodificeerd worden bestempeld, en zolang het in Amerika wordt geslacht, kan het als “product uit de VS” worden bestempeld.

Het alternatieve nepvlees dat door Bill Gates en anderen wordt gepromoot, is gemaakt van onsterfelijke cellijnen. Met andere woorden, kankercellen. Echt vlees krijgt de schuld van de klimaatverandering. En een recente onafhankelijke studie suggereert dat het veel van ons (in de VS dan) vlees al besmet is.

Met behulp van infrarood spectroscopie en elektronenmicroscopie heeft Dr. Ana Maria Mihalcea nu al meer dan een jaar het bloed van de gevaccineerden en ongevaccineerden bestudeerd. In het begin vond zij dezelfde verontreiniging in alleen het bloed van de gevaxte personen, een verontreiniging die zij beschrijft als “lintachtige structuren”, zoals de mysterieuze bloedproppen die door lijkschouwers worden gevonden. Maar de laatste tijd vindt ze deze lintachtige structuren ook in het bloed van niet-gevaxte mensen.

Door de frequentie van een van deze mysterieuze, rubberachtige bloedklonters te meten, heeft Dr. David Jernigan een manier ontwikkeld om dezelfde frequentie te detecteren bij de vaxxed. Onlangs vond hij deze unieke frequentie in het vlees dat in zijn plaatselijke supermarkt wordt verkocht en vroeg Dr. Mihalcea zijn bevindingen te bevestigen. Haar microscopie toonde aan dat de bloedmonsters van producten in de supermarkt allemaal besmet waren met de soortgelijke lintachtige structuren die in het bloed van de gevaxte personen werden aangetroffen.

Hieronder nog een video over “plant gebaseerde vaccins”:

De vraag is: hoe lang zal God dit geknoei met zijn schepping nog tolereren? Waar ligt de grens?

Bron: Infowars

Advertentie