Dit jaar hebben we vele tekenen gekregen dat het dichtbij was: twee keer noorderlicht tot op zeer zuidelijke breedtegraden (tot in Arizona,…) en de vele profetieën uit de tijdslijn van Stephan Berndt welke zijn uitgekomen (zoals aanslagen in de Balkan, volksopstand in Frankrijk, en noem maar op). Lees maar onze artikels in de categorie ‘oorlog’. Nu is ook de voorzegde oorlog in het Midden-Oosten begonnen. Israël kan elk moment een grondoorlog in Gaza beginnen, welke hoogstwaarschijnlijk een reactie van Iran zal uitlokken middels diens proxies (Hezbollah,…). Die oorlog ZAL zich uitbreiden, want dit is profetie. Het moet gebeuren. Wel kan het afgezwakt worden, maar niet verhinderd. En dan zullen andere landen erin betrokken worden, en zal de derde ‘wereldbrand’ beginnen, om de Antichrist op het wereldtoneel te brengen (als de grote ‘vredebrenger’).

Noord-Korea, geallieerd met Rusland en China, zei vandaag nog dat ze overwegen om een preventieve nucleaire aanval op de VS uit te voeren… Intussen is Oekraïne begonnen met het gebruik van Amerikaanse langeafstandsraketten… Dit zijn allemaal grote escalaties. Als klap op de vuurpijl zijn Rusland en China bereid “om te bemiddelen” om tot een oplossing te komen in de Palestijnse kwestie (de zogenaamde ‘vredesonderhandelingen’ uit de profetieën, waar Rusland aan deelneemt, vlák voor de aanval op Europa). Nog een ander teken aan de wand: de goudprijs is vandaag boven de 60 euro per gram gegaan, en blijft stijgen.

Als de verrassingsaanval van Rusland op Europa begint (welke ’s nachts zal gebeuren), zal er hier paniek zijn. Mensen zullen nog snel naar de winkels lopen om een voorraad in te slaan, met als gevolg lange rijen. Maar dan zal wellicht onmiddellijk rantsoenering gebeuren, en uiteraard andere chaos (bankinstorting? Black-out?)… Het is zeer onvoorspelbaar. Vooral ook zeker: de prijs van olie zal de hoogte inschieten (diesel, benzine,…). Wanneer die aanval begint, weten we uiteraard niet. Maar hoogstwaarschijnlijk zal eerst de oorlog in het Midden-Oosten moeten uitgebreid zijn, en zullen er enkele weken sprake zijn van intense (pogingen tot) vredesonderhandelingen, waar dus ook Rusland en China aan deelnemen.

Wat je nog moet doen: doe het nu. Check nog eens uw voedselvoorraad; en vul die aan indien nodig. Check of je genoeg kaarsen hebt, aanstekers, brandhout, etc…

Heb geen vrees, maar wees er klaar voor. Want niemand van ons heeft ooit meegemaakt wat nu op ons af komt. En: bid het gebed voor het Zegel van bescherming, en vertrouw compleet op God!