Overal ter wereld zijn landen weer in lockdown gegaan. In een aantal landen worden mensen klaargestoomd voor het komende coronavaccin, waarvan ze zeggen dat het (nu nog) ‘niet verplicht’ zal zijn. Verder wordt in o.a. het VK het leger ingezet om kinderen op school te ‘testen’ op het virus. Ook in België zullen massaal schoolkinderen worden ‘getest’. En wereldleiders stoppen het niet langer weg dat ze de Grote Reset van Klaus Schwab willen ten uitvoer brengen.

De Britse premier Boris Johnson loopt met strenge lockdowns, harde represailles voor overtreders, en de inzet van het leger – zelfs om schoolkinderen te testen en later ook te vaccineren – voorop bij het implementeren van VN Agenda-21/30. In een bijeenkomst met Bill Gates en 10 CEO’s van de grootste farmaceutische bedrijven heeft Johnson beloofd om in 2021 in zijn functie als president van de G7 de massale wereldwijde vaccinatieplannen van Gates te zullen uitvoeren. Johnson verklaarde dat de wereldleiders jaren geleden naar Gates hadden moeten luisteren, en nu met zijn Foundation moeten samenwerken om ‘te voorkomen dat er ooit nog zoiets (als Covid-19) gebeurt.’

Alle CEO’s van de farmaceutische bedrijven (‘Big Pharma’) kwamen overeen dat de Covid-19 vaccins ‘eerlijk’ over de wereldbevolking moeten worden verdeeld. Johnson zei dat hij als president van de G7 in 2021 het wereldwijde ‘gezondheid’ plan van de Bill & Melinda Gates Foundation en Wellcome Trust gaat promoten en uitvoeren. Gates presenteerde dat plan in september aan de VN, en vroeg de landen om miljarden voor Big Pharma, zodat die hun productie van ‘vaccins en behandelingen’ flink zouden kunnen opvoeren.

Leger reeds ingezet om te testen, straks om te vaccineren

Johnson toonde zich verheugd dat er ‘een nieuw tijdperk van samenwerking voor het oplossen van problemen’ is aangebroken, en dat het ‘werkelijk een wereldwijde uitdaging’ is om ervoor te zorgen dat de mensheid ‘is voorbereid op pandemieën.’

In een eerder artikel dat verscheen op Xandernieuws kunt u lezen hoe Johnson inmiddels duizenden militairen inzet om mensen en zelfs schoolkinderen te testen, en zodra er een vaccin beschikbaar is ook in te enten. Het wordt inmiddels ‘de grootste logistieke operatie sinds WO-2’ genoemd.

Ook in België zullen binnenkort schoolgaande kinderen massaal worden getest. Men heeft daarvoor miljoenen testkits besteld. Men wil tevens de tests opvoeren tot 100.000 per dag, ook bij mensen die geen symptomen tonen.

De sneltests die voor scholen zullen worden ingezet, zijn minder nauwkeurig dan de klassieke pcr-tests, maar als er een superverspreider zou tussen zitten, dan zal die wel ontdekt worden. De sneltests hebben dus zeker zin, zegt Goossens, die denkt dat het inzetten van het Rode Kruis vrij snel geregeld kan worden, mogelijk ligt het donderdag al op tafel in het parlement.

Het gevolg van die tests is om de mensen nog meer te tiranniseren, en de angst erin te houden, totdat het vaccin beschikbaar wordt. Dan zal men beginnen met het uitrollen van het ‘gezondheidspaspoort’, zodat men kan zien wie gevaccineerd is en wie niet. Reeds heel wat bedrijven, zoals vliegmaatschappijen, zullen vereisen dat je gevaccineerd bent.

Gates: Wereld op zijn vroegst vanaf 2022 weer normaal, hangt af van vaccins

‘We zijn blij dat premier Johnson een slim plan heeft bedacht om dit in het VK te doen,’ reageerde Gates. ‘Onze stichting zal blijven samenwerken met zijn regering en andere (regeringen) om dit realiteit te maken.’

Gates, die met zijn miljarden de WHO de facto heeft opgekocht en totaal controleert, drong er tevens op aan dat overheden methodes gaan bedenken om ‘de aarzelingen over vaccins’ bij de bevolking, die volgens hem zouden zijn ontstaan door ‘complottheorieën’, weg te nemen. In het voorjaar erkende hij echter zelf in een TV interview dat 700.000 mensen kunnen sterven door de aankomende corona vaccinaties. Een video waarin een vermaarde Amerikaanse viroloog waarschuwde dat het aantal slachtoffers eerder in de miljoenen zal belopen, werd door YouTube geblokkeerd.

De miljardair, die onlangs benadrukte dat de wereld op zijn vroegst eind 2021 / begin 2022 weer kan terugkeren naar normaal (afhankelijk van de beschikbaarheid en werkzaamheid van vaccins), pleitte desondanks voor een ‘alomvattende strategie, een samenhangende benadering voor het financieren en produceren van miljarden doses vaccins, testen en medicijnen, en een netwerk om nieuwe bedreigingen te monitoren.’

Grote Reset en de ‘Vierde Industriële Revolutie’

Klaus Schwab heeft eveneens verklaard dat de Grote Reset zal gepaard gaan met een geplande zogenaamde ‘Vierde Industriële Revolutie’, waarbij onze “fysische, digitale en biologische identiteit zullen samengevoegd worden.” Dit betekent gedwongen transhumanisme, of het verbinden van technologie met het lichaam. Dit staat gelijk aan het Beest-systeem uit Openbaring, zoals we reeds uit de doeken deden op deze website. Reeds vier jaar geleden schreef Schwab het boek “De Vierde Industriële Revolutie,” een soort draaiboek voor de komende ‘Nieuwe Wereldorde’. Transhumanisme is uiteindelijk onlosmakelijk verbonden met het idee van Darwinistische evolutie en eugenetica: dat wij onszelf moeten “verbeteren.”

Wereldleiders stoppen ‘Grote Reset’ niet langer onder stoelen of banken

Nadat eerder al de Britse Premier Johnson een reset voor zijn land had aangekondigd, heeft ook de Canadese Premier Trudeau gewag gemaakt van een gouden kans voor een reset.

Johnson zei in oktober:

“Velen van ons denken wanneer alles weer terug naar normaal zal gaan. Het korte antwoord is: nooit. Na al waar we doorheen zijn gegaan, is het niet genoeg om terug te keren naar normaal. We hebben teveel verloren. Geschiedenis leert ons dat dingen van deze omvang – oorlogen, hongersnoden, plagen, gebeurtenissen die de grote meerderheid van de mensheid treffen, zoals dit virus – niet zomaar komen en gaan. Ze kunnen een trigger zijn voor economische en sociale verandering.”

Nu sprak de linkse Premier Trudeau onlangs tijdens een toespraak op televisie:

Building Back Better (beter heropbouwen) betekent steun brengen naar de meest kwetsbaren, terwijl we het momentum behouden naar het bereiken van de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (STG’s). Canada is hier om te luisteren en te helpen. […] Deze pandemie heeft een opportuniteit gecreëerd voor een reset. Dit is onze kans om onze pre-pandemische inspanningen te versnellen en economische systemen heruit te vinden, die in feite globale uitdagingen aanpakken, zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Agenda 2030 en dus de Grote Reset, omvat het opzetten van een wereldwijd Communistisch systeem, waarbij niemand nog persoonlijk bezit heeft en constant gevolgd wordt door de overheid, en dus geen privacy meer heeft. Dit staat onomwonden op de site van het WEF

World Economic Forum logo

Een wakkere persoon heeft tevens iets opmerkelijks gezien in het logo van het World Economic Forum, waarvan Klaus Schwab die als eerste opriep tot de Grote Reset, de baas is:

World Economic Forum - Wikipedia

Afbeelding

De cijfers 6 6 6 lijken er op subtiele wijze in te zijn verwerkt. Toeval?

Bronnen: Xandernieuws, RT

Advertentie